Du er her: Om CiFri » Om cifri.dk

Om cifri.dk

Cifri.dk - forside.jpgPå websiden 'cifri.dk' kan du læse om Netværk for forskning i civilsamfund og frivillighed (CiFri) og om CiFris aktiviteter og arrangementer.

På cifri.dk får du overblik og oversigt over netværkets forskning, aktiviteter og udgivelser samt til relateret forskning i civilsamfund og frivillighed i Danmark.

Formål

Formålet med websiden cifri.dk er at formidle forskningsbaseret viden om civilsamfund og frivillighed samt at informere om CiFri-netværkets aktiviteter, forskning og udgivelser.

Hvem henvender cifri.dk sig til?

Cifri.dk henvender sig til såvel forskere, studerende og beslutningstagere i stat og kommune med interesse for civilsamfund og frivillighed samt til praktikere i civilsamfundet og inden for frivilligheden.

Har du en mere generel interesse i forskningen på området: civilsamfund og frivillighed, er du også meget velkommen til at benytte websidens informationer.

Kontakt

Har du spørgsmål, ris eller ros til hjemmesiden eller finde du fejl som bør rettes, så kontakt vores webmaster Louise Rasmussen, Center for frivilligt socialt arbejde, tlf: 66 14 60 61, mail: lr@frivillighed.dk.